Skapande skola

Här är Orkesterpops spännande och uppskattade Skapande skola projekt. Vi jobbar med värdegrund och skapande i form av låtskriveri. Projektet innefattar en dag för konsert samt en dag för workshop.

Bokning: Evalotta Belin 073-783 76 74 vildproduktion@gmail.com

Se vår beskrivande film och längre ner vad pedagogerna tycker:

Eriksskolan, Uppsala (2021)

Sååå proffsigt och en så väl avvägd kombination mellan sång, teater, glädje och allvar. Showen gick rätt in i hjärtat på både stor och liten, stora ämnen som känslan av att vinna eller förlora, vikten av att kunna säga förlåt blandas med pruttkuddar och dans.

Vi fick se film innan och lära oss lite om hur man skriver sånger, så när Orkesterpop kom fick de våra ord och sedan skrevs det otroliga sånger.

Eva Svedner, Malin Backman och Lena Lindholm, pedagoger på Eriksskolan.”

Feedback från Jeanette Bäckdén, Örbyskolan (2020):

Vi är jättenöjda med klasslåtarna och både elever och lärare tyckte att det har varit superkul. Vi tyckte att instruktionsvideorna var både roliga, informativa och inspirerande. Det var tydliga instruktioner och eleverna tyckte det var kul att skriva texterna.

Vi har nu bestämt att alla klasserna ska träna in sina sånger och framföra de för resten av skolan på skolavslutningen.

Vi är oerhört nöjda med hela projektet från första kontakt till slutförande. Det har varit snabb respons och trevligt bemötande från start till mål. Jag har bara hört uppskattande ord från elever, pedagoger och föräldrar.

Jeanette Bäckdén, Örbyskolan